Media | Magazine | Televisie producties

Als fotograaf heb ik ruime ervaring diverse reportages op locatie in binnen- en buitenland voor diverse magazines, reclame uitingen, online publicaties of televisie producties. Het liefst gebruik ik het bestaande licht maar soms neem ik ook een lichtset mee om het nog mooier uit te lichten. De volgende programma’s en titels heb ik o.a. mogen vastleggen. Checkpoint, Diep, Geboeid: terug naar de plantage, De Smerige Quiz, Het A-woord, De Plaagmuur, The Passion, Ik mis je, Lazarus TV, Meer dan Goud, Hallo ik heb kanker, Holy Habbits, TopDoks, de Jodcast, Jojanneke uit de prostitutie, Erik Scherder onderzoekt, De Boomhut Battle, Soep, sores en soulaas, Andries TV, Vreemde tralies met Arjan Erkel… en nog veel meer ūüėČ

Een op maat gemaakt offerte ontvangen? Klik dan op de button hieronder!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.