Logo Willem Jan de Bruin

Wie is toch die Willem Jan?

Over mij!

Sinds mijn jeugd ben ik al gefascineerd door de prachtige wereld van fotografie en spelen met licht. Het zit vast in de genen wat ik kom uit een kunstenaarsfamilie. Van je hobby je werk mogen maken! Hoe mooi is dat 🙂

Wij wonen sinds 2021 in het prachtige Nijkerk en kunnen erg genieten van de natuur. We houden van reizen. Het mooiste is om dan van de gebaande paden te gaan en dan de de locals te ontmoeten en die dan in hun eigen omgeving vast te mogen leggen. Die ontmoetingen zijn kostbaar. Inmiddels zijn we al in vele exotische oorden geweest. Verder wordt ik erg blij van zeilen en kan daar mijn hoofd lekker leegmaken.

Even over mijn werk. Ik ben mijn hele werkzame leven al werkzaam in de creative media. Als 18-jarige opgeleid als offset-drukker en al snel ontdekt dat ik meer naar de creatie wilde en ben ik vormgever geworden. Naast mijn werk als vormgever heb ik mij ontwikkeld als allround fotograaf. Mijn specialisme was vooral evenementen fotografie. Voor de EO heb ik als persfotograaf 10 jaar The Passion mogen vastleggen. Mooi publicaties in de diverse bladen en op TV. Vele jaren de EO-Jongerendagen en vele andere mooie events mogen vastleggen.

In 2011 ben ik naast mijn werk als vormgever en fotograaf bij de EO gestart met mijn onderneming Willem Jan de Bruin | Fotografie & Vormgeving. Gevestigd in het mooie Nijkerk in de provincie Gelderland. Vanaf 2021 ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan en volg mijn passie voor dit prachtige vak.

Ik ben een gepassioneerde, vriendelijke en relaxte fotograaf. Ik zorg dat de mensen zich op hun gemak voelen. Ik houd ervan om het moment en de emotie vast te leggen. Of dat nu een evenement, een concertregistratie, een bruiloft, of zelfs een afscheid van een dierbare is. Ik zorg dat de herinnering blijft bij het bekijken van de foto’s.

Ik hoop dat we elkaar snel mogen ontmoeten!